Foto: Publicitātes foto

Sākoties jaunajam mācību gadam, populārā latviešu dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā) saviem klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu ar nosaukumu DNS, kā arī dāvina iespēju to bez maksas lejupielādēt viņas mājaslapā.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Aija_Andrejeva_DNS.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Septembrī sākas zīmīgs ceļš lielai daļai Latvijas pirmklasnieku, kas ir solis ceļā uz lielo dzīvi, un, kā atdzīst pati dziedātāja, arī viņai šobrīd ir interesants un saspringts periods, jo viņa gatavojas krāsainākajai rudens koncerttūrei Grāmatzīme.

Aija šobrīd gatavojas sava ceturtā studijas albuma koncertuzvedumam Grāmatzīme. To redzēt būs iespēja Latvijas lielākajās pilsētās, 22. septembrī - Liepājā (LOC Rožu zālē), 28. septembrī - Valmierā (Kultūras centrā), 29. septembrī - Ventspils (teātra namā Jūras vārti), un noslēguma koncerts 4. oktobrī - Rīgā (Palladium koncertzālē).

Kā informē dziedātājas atbalstītāji, Grāmatzīme būs muzikāli, vizuāli un emocionāli krāsains ceļojums katram tā apmeklētājam, tajā tiek iekļautas dziesmas no jaunā albuma, kā arī populārākās vecās dziesmas.

Muzikālo baudījumu sniegs 15 cilvēku sastāvs, turklāt uzvedumu paspilgtinās Štrausa stīgu kvartets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!