Baltais pop-up pikniks "L'elegante Pop-Up Picnic" daudziem kļuvis par gaidītu vasaras notikumu un skaistu satikšanās tradīciju. Šogad baltais pikniks notika Siguldas pils parkā, kur visiem kopā izdevās uzburt prieka pilnu atmosfēru un īstus svētkus.

Pikniku apmeklēja vairāk nekā 500 viesu, kuru vidū bija arī daudzas sabiedrībā zināmas personas – dziedātāja Samanta Tīna, modes mākslinieks Kašers, TV personības Renārs un Ieva Zeltiņi, uzņēmēja Marika Ģederte, kulinārijas grāmatu autore Anna Panna, uzņēmējs Elmārs Tannis. Piknika apmeklētāji izbaudīja kopā būšanas prieku, brīnišķīgu koncertu Jāņa Stībeļa izpildījumā un skaisto vidi ar tās īpašo atmosfēru.

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā. Šī skaistais notikums ir kļuvis par īpašu un gaidītu vasaras tradīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!