Foto: Publicitātes attēli
Lai vienmēr rokas stiepiena attālumā būtu idejas, kā viegli un ātri pagatavot maltītes visai ģimenei, klajā laista veselīga dzīvesveida influenceres Elizabetes Valujevas pavārgrāmata "Garšīgs nav sarežģīts".

No mūžīgās tievētājas par laimīgu cilvēku, kam rūp savs ķermenis un veselība: vēl nesen Elizabete meklēja īsto un vienīgo atslēgu uz slaidāku augumu, fizisko aktivitāšu iemīlēšanu un laimīgāku dzīvi. Nu tas esot sasniegts. Kā saka viņa pati, ar savu piemēru sieviete iedvesmojusi jau vairāk nekā 25 000 cilvēku visā Latvijā. Šī grāmata ir Elizabetes veltījums sev un sabiedrībai – ēdiens nav ienaidnieks, bet gan mūsu labākais draugs!

Grāmatā apkopotas 100 receptes, kā arī Elizabetes padomi, kas viņai palīdz ikdienā plānot ģimenei veselīgas un sabalansētas maltītes, iepirkties ekonomiski un arī gudri. Visas receptes ir ļoti vienkāršas, katra Elizabetes ģimenē vairākkārt pārbaudīta un iecienīta. Elizabete tic, ka garšīgs patiesi nav sarežģīts, tāpat kā veselīgs nav sarežģīts, dārgs un grūti pieejams.

Grāmatas autores skarbākais ēdiena kritiķis, divus gadus vecais Olivers, šīs receptes atzinis par labām, tāpēc autore ir pārliecināta, ka arī citiem ēdiena baudītājiem tās garšos un kļūs iemīļotas.

"Šī grāmata ir pilna gardu ēdienu receptēm, ko ar prieku gatavot un baudpilni ēst. Taču manā dzīvē
ēdiens ilgu laiku bija vairāk nekā mierinājums un dažos periodos – arī lielākais ienaidnieks. Pagāja vairāki gadi līdz brīdim, kad spēju novērtēt, ko veselīgs, garšīgs un sabalansēts ēdiens dod manai veselībai. Šis būs stāsts par mani, manām pārvērtībām, manu gribasspēku mainīties, un šī grāmata ir daļa no tā," stāsta grāmatas autore Elizabete Valujeva.

Foto: Publicitātes attēli

"Lai jums nekad vairs nebūtu jāēd sausa vistas fileja vai bezgaršīgi biezpiena plācenīši!" novēl visa grāmatas komanda – autore Elizabete Valujeva, fotogrāfe Linda Lauva, ēdienu stiliste Agate Vanuška-Andruce un mākslinieks maketētājs Kārlis Virbulis.

No 14. decembra grāmata nopērkama visās Latvijas grāmatnīcās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!