Foto: Shutterstock

Gadās tādi rīti, kad lietas saiet šķērsām, piemēram, lai cik rūpīgi neuzmanītos, bērniem vārītā brokastu putra saiet kunkuļos. Nejauši atklāju veidu, kā šo misēkli labot un vēlos to pastāstīt arī citiem, portālam Tasty.lv raksta Inese.

Agrāk, kad putra sagāja kunkuļos, nopūtos un vārīju jaunu, bet vienurīt, kad ledusskapī vairs nebija piena un arī pēdējie mannas krājumi bija iztērēti, bet bērni uzstājīgi paģērēja savu iemīļoto brokastu ēdienu, nācās būt radošai. Skatiens apstājās pie blendera un, jā! Kādēļ gan nē? Ņēmu blendera kātu un sakūlu putru. Visi kunkuļi izšķīda, turklāt putra kļuva gaisīgāka. Iespējams, citiem tas nebūs nekāds jaunums, tomēr man šī vienkāršā ideja izglāba rītu!

Vai arī tev ir kādas mazās virtuves viltības, kā labot misēkļus vai kā uzlabot ikdienu, gatavojot gardas maltītes? Neslēp sveci zem pūra un pastāsti to citiem! Raksti mums tasty@delfi.lv un atklāj, kādas ir tavas mazās virtuves viltības! Interesantākos stāstus un padomus publicēsim portālā, bet autorus iepriecināsim ar noderīgām balvām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!