Foto: Shutterstock
Mango ir viens no gardākajiem eksotiskajiem augļiem - tā mīkstums ir salds, sulīgs un garšo vai ikvienam. Ja nu ir paveicies un veikalā izvedies atrast nogatavojušos un mīkstus mango - ko darīt tālāk? Kā ātri atbrīvoties no mizas, lai tiktu klāt sulīgajam mīkstumam?

Izrādās, metode ir pavisam vienkārša un nav nepieciešams pat nazis. Vienkārši jāizvēlas parasta glāze un jāseko video instrukcijām. Pāris sekunžu laikā bez ilgstošas mizošanas iegūsi skaistas mango šķēles, ko tālāk vari izmantot kādai no gardajām receptēm. Jāpiebilst, ka ar šādu metodi var nomizot tikai gatavus un sulīgus mango.


 Mango lassi

Foto: Shutterstock
Lassi - atspirdzinošs padzēriens ar netradicionālu garšu.

Lasīt vairāk

Pīles salāti ar zemenēm un mango

Foto: Publicitātes foto
Garda zemeņu sezonas recepte no
Dansukker
Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").

Lasīt vairāk

Mango - jogurta želeja

Mājās taisīta mazkaloriju mango - jogurta želeja.

Lasīt vairāk

Pīles krūtiņas salāti

Karstie salāti ar ceptu pīles krūtiņu, svaigiem spinātiem, mango, riekstiem un citām piedevām. Recepti piedāvā "Aikāgaršo!" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lasīt vairāk

Garneļu un mango salāti ar medus un saldā krējuma mērcīti

Vienkārši pagatavojami garneļu salāti ar gardu mērci.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!