Atbilde ir ļoti vienkārša - jāķeras pie rīves! Rīve patiesi ir izmantojama ne tikai siera un dārzeņu rīvēšanai, bet arī izmantošanai konditorejā. Neatkarīgi no tā, vai sviests pirms tam bijis ledusskapī vai saldētavā, rīvēšanas process sadalīs to ļoti mazās daļiņās, kas istabas temperatūrā uzsils daudz ātrāk.
Sasaldēta sviesta rīvēšana tieši virs miltu masas ir vēl ieteicamāka receptēs, kurās jāizmanto auksts sviests. Ja izmantosi sviestu no ledusskapja, tad griežot ar nazi, drīz vien sāks kust un vairs nebūs nepieciešamajā temperatūrā. Savukārt saldēts rīvēts sviests atdzesēs arī pārējās mīklas sastāvdaļas un cepšanās procesā radīsies tvaiki, kas cepumam dos pareizo konsistenci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit