Foto: Shutterstock
Kas gan tie par svētkiem, ja no virtuves nevējo kārdinoša speķa raušu vai sulīgu gaļas pīrādziņu smarža. Pat ja ar pavārmākslas noslēpumiem esi uz "jūs" un pīrāgus gatavosi pirmo reizi, tev noteikti viss izdosies, sekojot mūsu izsmeļošajiem padomiem.

Kā bez liekām klapatām pagatavot rauga mīklu, kas nav ilgi jāmīca un stundām ilgi jāraudzē? Ko iesākt, lai pīrāgiem nevērtos vaļā sāni? Kā zināt, ka mīkla ir uzrūgusi? Kā pagatavot mutē kūstošu un sulīgu pildījumu? Tie ir jautājumi, kas Jāņu dienas gaidās nodarbina ne vienu vien prātu. Mums pūrā ir vesels lērums padomu, lai tu, cepot gaļas pīrāgus un speķa raušus, izvairītos no muļķīgām iesācēju kļūdām.

Rauga mīklas iejaukšanas knifi

Foto: Shutterstock

Kā zināt, ka mīkla ir uzrūgusi un gatava rullēšanai

Foto: Shutterstock

Kā sagatavot gaļu pīrāgu pildīšanai

Cik grādos cept un kā pildīt pīrāgus, lai tie nevērtos vaļā

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!