Kakao, šokolādes un kafijas: 10 vienkārši saldie krēmi ar bērnības garšu
Tasty
Bērnībā ne vien zāle šķita zaļāka un debesis zilākas, bet arī saldie ēdieni garšīgāki. Iespējams, tādēļ, ka tie tika gatavoti no pavisam vienkāršām sastāvdaļām – lauku piena, svaigām olām un kannas virspusē nosmelta saldā krējuma. Pagatavo kādu no 10 "Tasty" ieteiktajiem saldajiem krēmiem, lai atsauktu atmiņā bērnību, kad kakao bija ikdiena, šokolāde – svētki, bet indiešu šķīstošās kafijas bundža – īsta veiksme.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit