Necepto kūku pamatnei vari izmantot jau gatavus veikalā nopērkamos biskvītus vai sasmalcinātu cepumu masu, kas samaisīta ar kausētu sviestu.
Arī pildījuma vai krēma gatavošana, sekojot receptes norādījumiem, būs pa spēkam pat iesācējiem. Svarīgākais uzdevums, gatavojot neceptās kūkas, ir "sadraudzēšanās" ar želatīnu, lai pildījums sastingtu un kūka būtu viegli sagriežama. Necepto kūku pildījumam nereti tiek izmantoti dažādi jogurti. Nav mazsvarīgi arī tas, ka jogurts satur daudz mazāk kaloriju nekā klasiskās siera kūkas sastāvdaļas – krēmsiers vai maskarpone.
Ja tomēr vēlies nobaudīt tikko no krāsns izvilktas, vēl siltas rabarberu siera kūkas šķēli, tad kolekcijā atradīsi klasiskas Ņujorkas siera kūkas recepti, kas uzlabota ar sulīgu rabarberu pildījumu.
Lai labi garšo!