Foto: Shutterstock
Maltās gaļas mērce ir izdevīgs risinājums ātrai darbdienas maltītei. Izvēlies vien sev tīkamākās piedevas un garšvielu akcentus, un maltīte bez liekām pūlēm gatava. "Tasty" izvēlējās no sava arhīva receptes, kas dažādo maltās gaļas mērces ierasto gatavošanu.

Saldais krējums piešķirs mērcei sātīgumu un bagātinās garšu. Pievieno sirdij tīkamus dārzeņus, šampinjonus, un jauns akcents garantēts. Arī tomātu mērce ar timiānu dos patīkamu garšu. Vienmēr maltās gaļas mērci papildinās apcepti sīpoli un burkāni. Vari dažādot ēdienkarti, pagatavojot Boloņas mērci. Maltā gaļa labi derēs gan ar kartupeļiem, makaroniem, gan griķiem un rīsiem. Lai izdodas garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!