eļļā saldēti zaļumi
Foto: Shutterstock
Ejot cauri tirgum, acis žilbst un galva reibst no garšaugu pārbagātības un apdullinoši svaigās aromātu buķetes. Loki, dilles, pēterīļi, kinza, baziliks, timiāns un rozmarīns – mājās gribas pārnest visus leknās buntēs sasietos zaļumus, lai izbaudītu sezonu pilnā krāšņumā. Šobrīd ir ītais laiks ļauties zaļumu trakumam, tādēļ atklāsim, kā paildzināt dažādu garšaugu mūžu un kā tos saglabāt ziemas krājumiem.
Foto: Shutterstock

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!