Foto: Shutterstock
Kad gurķi, tomāti un kabači jau satupināti burciņās, laiks ķerties klāt sakņu dārza ražai. Lai bietes neaizietu postā rudens lietavās, uzreiz pēc vēlēšanu iecirkņa apmeklējuma vajadzētu atvēlēt laiku sulīgo sakņu novākšanai un iekonservēšanai dažādos garšīgos veidos.

Iedvesmai piedāvājam 14 receptes no "Tasty" mūžam neizsmeļamajiem apcirkņiem, starp kurām atradīsi gan klasiskas vērtības, piemēram, marinētas bietes ar ķimenēm, gan arī tādas jaunas vēsmas kā bietēs marinēti ziedkāposti ar ķiplokiem. Mums padomā ir arī dažādu smeķīgu biešu salātu receptes, kā arī vareni garda boršča sagatave (šeit atradīsi receptes vēl trīs biešu burciņzupām).

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!