Foto: Shutterstock
Āboli mīklā - vienkārši pagatavojami, bet ļoti gardi.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.saldskābi āboli12 TKcukurs1.5 TKkanēlis kārtainā mīkla

Sagatavošana

1

Ābolus nomazgā, noslauka, izgrebj serdi, negriežot ābolus uz pusēm.

2

Cukuru sajauc ar kanēli.

3

Kārtaino mīklu izrullē.

4

Uz mīklas uzliek ābolu un mīklu nogriež tik daudz, lai ābolu varētu ietīt kā maisiņā. Sajaukto cukuru ieber ābolu vidiņos.

5

Mīklas malas paceļ uz augšu un saspiež, tā lai veidotos, kā aizsiets maisiņš.

6

Uz cepešplāts izklāj foliju. Uzliek ābolus. Ābolus liek sakarsētā cepeškrāsnī un vidējā karstumā cep ~ 45 minūtes vai līdz mīkla ir palikusi zeltaina un izcepusies.

Iesūtīja:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!