Foto: Shutterstock
Ābolu – kafijas ievārījums ar olu liķiera piedevu.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 ggabaliņos sagriezti āboli250 mlnesaldināta ābolu sula2 ĒKšķīstošā kafija150 golu liķieris naža galskanēlis5 gab.krustnagliņas20 gželejas pulveris Gelfix1 kgcukurs

Pagatavošana

1

Katlā liek ābolus, sulu, šķīstošo kafiju, liķieri un garšvielas.

2

Želejas pulverīti samaisa ar 2 ēdamkarotēm cukura, pēc tam iemaisa pārējos produktus.

3

Visu uzvāra, maisot pieber pārējo cukuru. Uz straujas uguns vāra vēl 3 – 6 minūtes, pilda burciņās un aizvāko.

Iesūtīja: plumesoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!