8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 ggabaliņos sagriezti āboli250 mlnesaldināta ābolu sula2 ĒKšķīstošā kafija150 golu liķieris naža galskanēlis5 gab.krustnagliņas20 gželejas pulveris Gelfix1 kgcukurs
Pagatavošana
1
Katlā liek ābolus, sulu, šķīstošo kafiju, liķieri un garšvielas.
2
Želejas pulverīti samaisa ar 2 ēdamkarotēm cukura, pēc tam iemaisa pārējos produktus.
3
Visu uzvāra, maisot pieber pārējo cukuru. Uz straujas uguns vāra vēl 3 – 6 minūtes, pilda burciņās un aizvāko.
Iesūtīja: plumesoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit