Foto: Shutterstock
Ābolu un tostermaizes sacepums labam brīvdienu sākumam.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tostermaize piens olas vaniļas cukurs sviests āboli kanēlis cukurs

Pagatavošana

1

Tosterbaltmaizi (vai citu baltmaizi) apmērcē piena un olas maisījumā, kam pievienots vaniļas cukurs.

2

Ar sviestu iesmērē tortes formu. Apakšā liek mizotu ābolu šķēles vai gabaliņus, kanēli, cukuru un sviesta piciņas, tad izmērcēto maizi, tad atkal ābolu kārtu un virsū liek pienā un olās izmērcētas maizes šķēles.

3

Cep kādas 25 - 30 minūtes 200 grādos.

Iesūtīja: Taiga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!