3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2.5 kgāboli450 gcukurs1 lūdens
Pagatavošana
1
Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež daiviņās, pilda burkās, pārlej ar sagatavotu cukura sīrupu tā, lai ābolu būtu pārsegti.
2
Burkas noslēdz ar vāciņu vai apsien ar celofānu, ievieto katlā, pārlej ūdeni un sterilizē pie 75*C 25-30 minūtes. Tad burkas izņem no ūdens, pārsedz un atdzesē.
3
Ābolus pirms sterilizēšanas var apvārīt 3-5 minūtes cukura sīrupā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit