3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
āboli cukurs ūdens
Pagatavošana
1
Nemizotus ābolus ar serdēm sagriež gabaliņos, pārlej nedaudz ūdens un sautē, izberž caur sietu.
2
Iegūtai masai pievieno cukuru (uz 2 kg masas 1 kg cukura) un vāra, vienmēr maisot, līdz masa sabiezē. Vēlams sākumā masu vārīt bez cukura un tikai tad, kad tā pietiekami sabiezējusi, pielikt cukuru un vārīt līdz gatavībai.
3
Gatavības pazīmes - masa apjomā samazinājusies par 1/2. Uzlejot uz šķīvja sarecē.
4
Karstu marmelādi lej tīrās, izkarsētās un sakarsētās burciņās.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit