![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/4a75bf90-5eac-11ed-b797-efc28960e5ed.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gcidonijas100 gāboli500 gūdens110 gcukurs3 ĒKmanna
Sagatavošana
1
Cidonijas un ābolus pārgriež uz pusēm, izgriež serdes un pārlej ar ūdeni.
2
Vāra mīkstus, pēc tam izberž caur sietu.
3
Tad pielej novārījumu, pievieno cukuru, mannu un karsē, līdz masa sabiezē.
4
Nedaudz atdzesē un puto, līdz tā kļūst gaiša un čaugana.
Pasniedz ar pienu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit