30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gsvaigas aknas (cūkas vai liellopa)2 sīpoli (lieli)200 mlskābs krējums pipari sāls pēc garšasmilti, apviļāšanai eļļa, cepšanai saujazaļumi
Pagatavošana
1
Aknas sagriež aptuveni centimetru biezās strēmelēs, apviļā miltos, liek uz sakarsētas pannas eļļa un apcep. Kad aknas nedaudz apcepušās, pievieno sagrieztus sīpolus un apcep.
2
Kad sīpoli palikuši caurspīdīgi, pievieno piparus, sāli, skābo krējumu un pasautē 7–9 minūtes.
3
Pasniedz ar maizi vai vārītiem griķiem un kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit