40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 gab.tomāti3 gab.vistas fileja100 gmajonēze100 gšampinjoni saujaskonservēta kukurūza pētersīļi
Sagatavošana
1
Tomātiem nogriež virspusi, bet saglabā, ar karoti izgreb vidu. Iekšpusi apsāla un izkaisa ar maltiem pipariem.
2
Vistas fileju sagriež sīkos kubveida gabaliņos un apcep uz sakarsētas pannas eļļā.
3
Kad gaļa jau aprāvusies balta, pievieno sagrieztus šampinjonus un viegli apcep. Saceptās sastāvdaļas sajauc ar majonēzi un kukurūzu.
4
Tomātus piepilda ar sagatavoto masu un virs katra tomāta uzliek šķēli sēnes. Virsū liek tomāta ''cepurīti''.
5
Tomātus kārto lēzenā traukā un cep 180 grādos 15-20 minūtes, līdz tie jau sakrokojušies un gaļa izcepusies līdz galam.
6
Pasniedz ar svaigi sakapātiem pētersīļiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit