Foto: Shutterstock
Ar šķiņķi pildītas olas papildinājums bagātīgam aukstajam galdam.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.vārītas olas250 gšķiņķis50 gLatvijas siers3 ĒKskābs krējums ĒKpētersīļi gab.tomāti lociņi sāls un pipari majonēze

Sagatavošana

1

Cieti novārītas olas notīra, sagriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus.

2

Lai sapildītas olas varētu novietot uz šķīvja, nedaudz nogriež baltumiem pamatus.

3

Ar gaļas mašīnu samaļ olas dzeltenumus un šķiņķi, maisījumam pievieno krējumu, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli un piparus.

4

Visas pildījuma sastāvdaļas kārtīgi samaisa.

5

Ar iegūto maisījumu piepilda olu baltumus.

6

Izdekorē olas ar lociņiem vai cepta šķiņķa vai bekona gabaliņiem, liek nelielā traukā uz tomāta gabaliņiem.

7

Pasniedz kopā ar majonēzes mērci.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!