40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Dobeles dzirnavnieka ātrās kūkas maisījums ķiršu kompots pūdercukurs110 gmargarīns vai sviests160 gūdens
Sagatavošana
1
Maisījumu ieber traukā, pievieno margarīnu, ūdeni un sajauc/sablenderē. Ļauj 10 minūtes pastāvēt.
2
Lej ietaukotā veidnē.
3
Ķiršu nolej sietā. Ogas izklāj vienmērīgi uz mīklas. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.
4
Gatavai kūkai ļauj nedaudz pastāvēt un pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit