35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gkefīrs vai skābs krējums2 gab.olas170 gmilti90 gcukurs1 TKcepamais pulveris VIRSAI:3 gab.āboli kanēlis1 glāzerieksti, sasmalcināti
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 230 grādiem.
2
Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, miltiem, cepamo pulveri un kefīru vai krējumu. Tad iecilā stingrās putās sakultus baltumus.
3
Mīklā iemaisa kanēli, 1/2 glāzi sakapātu riekstu un kubiņos sagrieztus ābolus
4
Mīklu lej uz plāts (uz cepampapīra), pārkaisa ar atlikušajiem riekstiem, kanēli un cep 30 minūtes. Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit