9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgjēra gaļa5 sīpoli100 gsīpolloki4 ĒK9% galda etiķis4 tomāti1 naža galskaltētas bārbeļu ogas malti melnie pipari zaļumi sāls
Pagatavošana
1
Izmanto krūts vai pakaļkājas gabalu (ja nav jēra gaļas - var ņemt arī cūkgaļu).
2
Gaļu sagriež 4 x 4 cm gabaliņos, traukā sasāla un sapiparo, pievieno sīpolu ripas, sīki sagrieztus lokus, sarīvētus tomātus, etiķi un samaisa. Uzliek vāku un uz 2 - 3 stundām noliek vēsumā iemarinēties.
3
Tad mauc uz iesma pamīšus ar sīpolu gredzeniem un iesmērē ar jēra taukiem, cep virs karstām oglēm 10 - 15 minūtes, pagrozot.
4
Pasniedz ar mērci, sīpoliem, zaļumiem un apkaisot ar bārbelēm.
Iesūtīja: nešpetns purniņš
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit