![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/01bdd450-79db-11ed-a86a-c93f95387e96.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gkukurūzas pārslas4 gab.olas200 mlpiens100 gskābs krējums2 ĒKsezama sēklas4 ĒKmilti šķipsnassāls taukvielas pūdercukurs
Sagatavošana
1
Kukurūzas pārslas saberž ar mīklas veltni.
2
Olu dzeltenumus sakuļ ar pienu un skābo krējumu, pievieno kukurūzas pārslas un ļauj 5 min. uzbriest.
3
Olu baltumus saputo stingrās putās, iesijā sāli un pārmaiņus ar sezama sēkliņām un miltiem iecilā kukurūzas pārslu maisījumā.
4
Sakarsē vafeļu pannu, ieziež ar taukvielām, lej mīklu un cep līdz vafeles gatavas.
5
Vafeles pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit