Foto: Shutterstock
Aukstā gaļa no liellopa - garda ar mārrutkiem vai sinepēm.

::recepte::

Uzvāru liellopa gaļas buljonu - galvenais diezgan daudz garšvielu un diezgan pasāļu, gaļu sasmalcinu gabaliņos, buljonu nokāšu, pa to laiku, kamēr gaļa mazliet padziest, uzbriedinu želatīnu (daudzums atkarīgs no tā, kāds želatīns).

Želatīnu ūdens peldē izkausēju un pieleju klāt buljonam, buljonu vēlreiz uzkarsēju (nedrīkst vārīt!).

Gaļu sadalu pa bļodiņām un apleju ar buljona un želatīna maisījumu.

Kad padzisis, lieku ledusskapī.

::!recepte::

* galvenais vajag atcerēties, ka želatīns "noēd" sāli.

Iesūtīja: Grey_Wolf

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!