45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažāns maltā gaļa sīpols ķiplokis ola sāls malti melnie pipari tomāti majonēze siers
Sagatavošana
1
Baklažānu pārgriež uz pusēm, izņem viduci un pārgrieztās pusītes pamērcē sālsūdenī.
2
Sataisa kotlešu masu – malto gaļu sajauc ar sāli, smalki sagrieztiem sīpoliem, ķiplokiem, pipariem, olu un samīca.
3
Maltās gaļas masu pilda baklažānos.
4
Tomātus un ķiplokus smalki sagriež, sajauc ar majonēzi un pārklāj maltās gaļas masu. Pa virsu uzliek rīvētu vai šķēlītēs sagrieztu sieru.
5
Baklažānu laiviņas ietin folijā. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 – 30 minūtes 225*C.
Iesūtīja: lilu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit