Foto: Shutterstock
Baklažāna - gaļas laiviņas skaisti pasniedzamas kā uzkodas vai kā pamatēdiens.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baklažāns maltā gaļa sīpols ķiplokis ola sāls malti melnie pipari tomāti majonēze siers

Sagatavošana

1

Baklažānu pārgriež uz pusēm, izņem viduci un pārgrieztās pusītes pamērcē sālsūdenī.

2

Sataisa kotlešu masu – malto gaļu sajauc ar sāli, smalki sagrieztiem sīpoliem, ķiplokiem, pipariem, olu un samīca.

3

Maltās gaļas masu pilda baklažānos.

4

Tomātus un ķiplokus smalki sagriež, sajauc ar majonēzi un pārklāj maltās gaļas masu. Pa virsu uzliek rīvētu vai šķēlītēs sagrieztu sieru.

5

Baklažānu laiviņas ietin folijā. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 – 30 minūtes 225*C.

Iesūtīja: lilu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!