5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.baklažāni0.5 glāzerīvmaize3 ĒKsviests2 glāzesskābs krējums sāls
Sagatavošana
1
Netīrītus baklažānus, iemērc verdošā sālsūdenī, uzvāra, nolej sietā un katru sagriež šķērsām 4 daļās. Ļauj notecēt sulai, nedaudz nospiež.
2
Katru daļu apviļā rīvmaizē, apcep uzkarsētā sviestā, no visām pusēm.
3
Var pārliet ar skābu krējumu un sautēt, līdz gatavs. Pasniedzot pārkaisa zaļumus.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit