45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažāni tomāti fetas siers baziliks
Sagatavošana
1
Sagriež baklažānus šķēlēs, pa virsu smērē fetas sieru (uz vienu cepamo plātni pietiek ar 500 g fetas siera), pēc tam šķēlēs sagriež tomātus, un uz katra baklažāna liek pa vienai šķēlei.
2
Katru riku pārkaisa ar baziliku un liek cepeškrāsnī uz kādām 30-40 minūtēm 200*C.
3
Jāskatās, kad no baklažāniem iztecējusi sula un jau kādas 20 minūtes burbuļojusi un, kad fetas siers paliek tāds graudains, tad jāņem nost.
Iesūtīja: sonicfox
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit