40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 baklažāni kazas siers vai feta5 ķiploka daiviņas1 zaļumu buntīte eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Sagriež baklažānus gareniski mazās, plānās šķēlītēs. Apcep uz pannas sakarsētā eļļā no abām pusēm.
2
Samīca kazas sieru (der jebkurš kazas siers, var izmantot arī fetas sieru vai bezpiedevu krēmsieru) un samaisa ar sakapātiem ķiplokiem.
3
Tad baklažāna šķēlēs satin sieru ar kapātiem zaļumiem - kinzu vai baziliku.
4
Pasniedz uzreiz vai var salikt pannā, pārliet ar tomātu mērci, pārkaisīt ar rīvētu sieru un pakarsēt pannā zem vāka vai cepeškrāsnī, līdz siers izkūst.
Iesūtīja: Pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit