![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/eb78c470-7c7d-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2.25 glāzesmilti1 TKsoda0.5 TKsāls1 ĒKcukurs0.33 glāzesviests0.66 glāzejogurts vai piens
Sagatavošana
1
Sajauc miltus, sodu un cukuru, sāli. Vienmērīgi ierīvē sviestu. Pievieno jogurtu un maisa līdz veidojas elastīga mīkla.
2
Sadala ~15 daļās, katru sarullē bumbiņās, tad saspiež plāceņos.
3
Koka zarus attīra no mizas 1 m garumā, ap zaru galiem apritina plāceņus. Kokus tur uz uguns, bet ne pārāk tuvu, lai mīkla neapdeg, apcep un apbrūnina.
4
Kad maize kļūst zeltaini – brūna, tad uzmanīgi noņem no koka. Pilda ar sviestu.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit