12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gvārītas vai ceptas bietes2 kartupeļi1 burkāns1 pētersīļa sakne1 sīpols2.5 lūdens100 gsviests sāls citronskābe cukurs zaļumi krējums
Pagatavošana
1
Bietes un burkānus sarīvē, pētersīļa sakni un sīpolu sasmalcina, apcep kausētā sviestā, pēc tam liek verdošā ūdenī. Pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, citronskābi un cukuru.
2
Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit