Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama, bet ļoti garda biešu zupa.
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

600 gvārītas vai ceptas bietes2 kartupeļi1 burkāns1 pētersīļa sakne1 sīpols2.5 lūdens100 gsviests sāls citronskābe cukurs zaļumi krējums

Pagatavošana

1

Bietes un burkānus sarīvē, pētersīļa sakni un sīpolu sasmalcina, apcep kausētā sviestā, pēc tam liek verdošā ūdenī. Pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, citronskābi un cukuru.

2

Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!