50Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārītas, rīvētas bietes gaļa2 gab.sīpoli5 gab.ķiploka daiviņas sāls kartupeļi lauru lapas pipari burkāni PASNIEGŠANAI: skābais krējums zaļumi
Pagatavošana
1
Vāra buljonu – gaļa, 2 sīpoli pārgriezti uz pusēm, 5 daiviņas ķiploka saspaidītas, sāls.
2
Nokāš buljonu, pievieno sagrieztus kartupeļus, sarīvētus burkānus, lauru lapas, piparus, un citas garšvielas. Kad kartupeļi gandrīz gatavi pieber sarīvētas bietes un vara līdz gatavs. Ja grib asumu pieleju kādu karoti gurķu marinādes.
3
Gatavo zupu pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.
Iesūtīja: dadziits
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit