Foto: Shutterstock
Bieza šampinjonu zupa sātīgām pusdienām.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
200 gšampinjoni1 gab.sīpols30 gmargarīns3 ĒKmilti750 gpiens3 ĒKkrējums sāls pipari

Pagatavošana

1

Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sīpolu - kubikveida gabaliņos un visu apcep margarīnā.

2

Pieber miltus, pielej pienu un labi izmaisa.

3

Garšas uzlabošanai pievieno sāli un piparus.

4

Zupu pasniedz ar krējumu.

5

Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!