Foto: Shutterstock
Biezpiena kēkss, ko katru reizi var variēt pēc paša vēlmēm.

::recepte::

Sviestu saputo ar glāzi cukura, pievieno pa vienai 4-5 olas, saputo, pieliek paciņu biezpiena, saputo, tad pieliek cepamo pulveri un 2 glāzes miltu.

Iemaisa rozīnes, žāvētas aprikozes, vīģes, sukādes - ko nu sirds kāro -liek formā ar cauru viduci, uzber virsū, ja vēlas, riekstus vai mandeles un cep 190*C ~45 minūtes, kamēr gatavs.

::!recepte::

* esmu cepusi arī sviestu un biezpienu aizstājot ar 400g bieza saldā (skābā) krējuma, sanāk labi.

Iesūtīja: Envija

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!