Foto: mosfood
Biezpiena pončiki garšo gan lielajiem, gan mazajiem ēdājiem.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgbiezpiens3 gab.olas2 glāzesmilti1 glāzecukurs1 TKsoda0.5 leļļa

Pagatavošana

1

Mīklu gatavo, kārtīgi samīcot visas sastāvdaļas.

2

Eļļu uzkarsē(neuzvāra).

3

Ar tējkaroti veido mazas ovālas bumbiņas, liek eļļā un vāra apgrozot, kamēr brūnas un gatavas.

*eļļa nedrīkst būt ne par karstu (apdegs) ne par aukstu (bumbiņas piesūksies). Ja bumbiņas pēc izvārīšanas saplok, pievieno mazliet miltus, lai mīkla stingrāka.

Iesūtīja: Krizdole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!