5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgbiezpiens2 gab.olas250 gcukurs rozīnes1 saujamanna
Sagatavošana
1
Izsmērēju formu ar sviestu, izbārstīju ar rīvmaizi cik pielīp pie sviesta un liku uz cepšanas režīmu.
2
Cepās pilnu laiku 1 stunda 10 minūtes un pēc tam uzliku vēl 20 minūtes, pēc 15 minūtēm izslēdzu.
3
Kopā cepās 1 stunda 25 minūtes.
4
Liku gaišo garozu, jo cukurs dod labi apceptas maliņas. Bakstīju ar kociņu, kad nekas nepielipa, tad gatavs. Sanāca smuka dzeltena kūka.
5
Karsta ar saldējumu dikti garšīgi.
Iesūtīja: maizite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit