![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7b1884b0-79fb-11ed-bc8f-4966a1720ee2.jpg?w=576&h=313)
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
5 gab.olas2 gab.biezpiena paciņas5 ĒKmilti cukurs vaniļa rozīnes aprikozes
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, vaniļu, šķipsniņu sāls.
2
Pievieno biezpienu. Rūpīgi izmaisa. Tad miltus un samaisa.
3
Citi parasto miltu vietā liek mannu. Tad sanāk kraukšķīgākas maliņas.
4
Sakuļ olu baltumus un iecilā masā. Liek ietaukotā veidnē un cep aptuveni 180°C, līdz sacepums zeltains.
Iesūtīja: mammis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit