80Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab.olas2 ĒKmilti2 ĒKcukurs BIEZPIENA MASAI:1 gab.paciņa želatīns800 gbiezpiens400 gsaldais krējums0.5 gab.citrona sula vaniļas cukurs1 glāzecukurs DEKORS: želeja no ķiršu kompota ķirši vai svaigi augļi
Sagatavošana
1
Biskvīts: sakuļ dzeltenumus ar cukuru, uzputo olbaltumu ar šķipsniņu sāls, sajauc dzeltenumu masu ar pusi uzputotā olbaltuma, iecilā izsijātus miltus, uzmanīgi iejauc atlikušo olbaltumu.
2
Lej formā un cep 180*C 5 – 10 minūtes.
3
Biezpiena masai: izkausē želatīnu ūdens peldē (uzbriedina iepriekš ~ 200 gramos ūdens 30 minūtes).
4
Pa to laiku biezpienu sajauc ar cukuru, citrona sulu, vanilīnu, ja biezpiens graudains, tad blenderēju, bērniem arī labāk garšo krēmīgāks.
5
Biezpiena masā iejauc izkausēto želatīnu un iecilā uzkultu putukrējumu. Kad drusku sabiezē - vēsumā, leju uz biskvīta.
6
Un pa virsu uzlej ķiršu želeju un dekorē pēc vēlmes.
Iesūtīja: annnija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit