Foto: Shutterstock
Biskvīts ar āboliem - un rinda pēc nākamā gabaliņa.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
5 gab.āboli5 gab.olas1 glāzecukurs vaniļas cukurs šķipsnasāls1.5 glāzemilti

Sagatavošana

1

Ābolus nomizo un sagriež gabaliņos.

2

Olām atdala olu baltumus no dzeltenumiem.

3

Olu baltumiem piemet sāls šķipsniņu un kuļ, kad olas jau nedaudz saputojušās pievieno vairāk kā ½ glāzi cukura un vaniļas cukuru, turpina kult līdz stingrām putām.

4

Olu dzeltenumus sakuļ ar otru pusi cukura.

5

Pie dzeltenumiem iecilā baltumus un tad iesijā un iemaisa miltus.

6

Tad ābolus iemaisa.

7

Cepamo veidni izklāj ar cepamo papītu vai ietauko un ielej mīklu.

8

Mīklu nolīdzina uz liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 220 – 250*C.

9

Cep līdz iedurot koka skaliņu, nekas nepielīp.

Iesūtīja: pupsiks=)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!