45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
5 gab.āboli5 gab.olas1 glāzecukurs vaniļas cukurs šķipsnasāls1.5 glāzemilti
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo un sagriež gabaliņos.
2
Olām atdala olu baltumus no dzeltenumiem.
3
Olu baltumiem piemet sāls šķipsniņu un kuļ, kad olas jau nedaudz saputojušās pievieno vairāk kā ½ glāzi cukura un vaniļas cukuru, turpina kult līdz stingrām putām.
4
Olu dzeltenumus sakuļ ar otru pusi cukura.
5
Pie dzeltenumiem iecilā baltumus un tad iesijā un iemaisa miltus.
6
Tad ābolus iemaisa.
7
Cepamo veidni izklāj ar cepamo papītu vai ietauko un ielej mīklu.
8
Mīklu nolīdzina uz liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 220 – 250*C.
9
Cep līdz iedurot koka skaliņu, nekas nepielīp.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit