40Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.burkāns1 gab.sīpols300 gsēnes paprika80 gkūpināts cauraudzīts50 gsviests garšvielas sāls melnie pipari300 gmalta gaļa1 ĒKtomātu pasta150 mlsilts piens150 mldārzeņu buljons spageti
Sagatavošana
1
Burkānus sarīvē, dārzeņus, sēnes un cauraudzīti sagriež nelielos gabalos.
2
Sviestā vispirms izčurkstina gaļiņu un tad liek pārējās sastāvdaļas (dārzeņus un sēnes). Nogaida, līdz iztvaiko šķidrums, un tad liek malto gaļu. Pieliek un iemaisa arī sāli, piparus, tomātu pastu, sviestu.
3
Tad pielej silto pienu, uzliek pannai vāku un uz lēnas uguns sautē kādu pus stundu. Laiku pa laikam pievieno dārzeņu buljonu, lai gaļa nekļūst pārāk sausa.
4
Novāra spageti, kā norādījis ražotājs, un pasniedz ar Boloņas mērci.
Mērce ir ļoti piemērota arī lazanjas pagatavošanai. Pasniedzot var uzkaisīt rīvētu cieto sieru.
Iesūtīja: Sanchulis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit