75Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
180 ggrūbas500 gkartupeļi cauraudzītis250 mlpiens sīpoli sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Grūbas apcepina uz pannas, lai ir sausākas.
2
Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos.
3
Sagriež cauraudzīti, sīpolus un burkānus. Tos apcep, pievieno sāli, piparus vai garšvielas.
4
Liek sautējamā katlā kārtām - kārta grūbas, kārta kartupeļu, sīpolu un burkānu, kārta speķa, tad atkal grūbas (virsējai kārtai jābūt grūbām).
5
Pārlej visu ar pienu, pievieno ūdeni, tā, lai ūdens ir mazliet virs grūbām.
6
Un zem vāka sautē tik ilgi, kamēr viss šķidrums izsautējies (man sanāk apmēram stundu sautēt).
Klāt dzer kefīru, kam virsū uzbērts sāls un pipari.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit