40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 gab.bumbieris naža galskanēlis1 ĒKalus1 gab.ola200 mleļļa2 ĒKmilti šķipsnacukurs apelsīna miziņa
Sagatavošana
1
Gatavu bumbieri sagriež šķēlītēs, izņem serdi. Šķēles apkaisa ar kanēli.
2
Mīklu: olas dzeltenumam pielej alu, pieber cukuru, miltus un pierīvē apelsīnu miziņu, beigās iecilā stingrās putās saputotu olas baltumu.
3
Kad eļļa uz pannas sakarsusi, bumbierus iemērc mīklā un cep, līdz tie iegūst zeltainu garoziņu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit