15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 burkāni3 ķiploka daviņas1 ĒKgraudu sinepes pēc garšaskapāti pētersīļi2 šķipsnassāls1 TKcukurs3 ĒKcitronu sula3 ĒKeļļa
Sagatavošana
1
Sarīvē burkānus, piespiež klāt ķiplokus, pievieno kapātus pētersīļus, cukuru un sāli, nedaudz etiķa vai citronu sulas.
2
Augu eļļu uzkarsē un tajā izšķīdina sinepes, to visu uzlej burkāniem. Karsta eļļa ātrāk palīdz ievilkties garšvielām.
3
Maltos piparus un citas garšvielas liek klāt pēc gaumes, ja vēlas.
Iesūtīja: trusiits
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit