55Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gvistas vai cāļa gaļa60 gsīpoli1 ĒKmilti15 gsviests10 gtomātu pasta30 gtomāti1 TKvīna etiķis1 gab.ķiploka daiviņa sāls garšvielas pētersīļi vai koriandrs
Sagatavošana
1
Vistu vai cāli sagriež gabaliņos, ~30 g smagos, lai sanāk, ka 5-6 gabaliņi uz porciju.
2
Sagriezto gaļu liek uz stipri sakarsētas pannas, kur jau ir uzlietas un sakarsētas taukvielas un ātri apcep līdz veidojas brūna garoziņa.
3
Tad pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu pastu, traukam uzliek vāku un sautē, uz vidējas uguns, 15-20 minūtes.
4
Tad pievieno šķēlītēs, nomizotus tomātus, etiķi vai citrona sulu, izspiestu vai smalki sagrieztus ķiplokus, melnos piparus graudiņos, sāli, sagrieztus zaļumus, piparmētras zariņu, dilles. Atkal uzliek vāku un turpina sautēt 8-10 minūtes.
Čahohbili pasniedz ar sagrieztiem pētersīļu vai diļļu zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit