60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.cālis3 gab.citroni2 ĒKsaulespuķi eļļa sāls un pipari1 glāzebuljons medus10 mlbrendijs
Pagatavošana
1
Pagatavo maisījumu - saulespuķu elļu sajauc ar 1 citrona rīvēto miziņu, sāli un pipariem, ar to ieberzē cāli no iekšpuses un ārpuses.
2
Citronu sagriež šķēlītēs, ar tām pilda cāli.
3
Cepeti nosien, liek sautējamā katlā, pārliek ar citrona šķēlītēm, pielej buljonu.
4
Liek cepeškrāsnī 200 grādos, cep aptuveni 40 min, ik pa laikam aplaistot ar cepeša šķidrumu.
5
Nedaudz medus sajauc ar citrona sulu, pievieno brendiju.
6
Cepetim noņem citrona šķēlītes un pārziež ar sagatavoto maisījumu, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, līdz ir izveidojusies kraukšķīga, spīdīga garoziņa.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit