Foto: Shutterstock
Vienkāršs, bet izcili gards un aromātisks sautējums māla podiņā.

::recepte::

Māla podiņā ar vāku liek kubiņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, kubiņos sagrieztu jēra gaļu, papriku un baklažānus, kapātus zaļumus.

Pārlej ar sablendētiem tomātiem vai tomātu biezeni, kas izšķīdināts buljonā. Pievieno ķiplokus un pārējās garšvielas.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 190 grādos sautēties uz 1,5-2 stundām. Neilgi pirms sautēšanās beigām pievieno vēl tomātus pēc garšas. Pasniedz galdā podiņā.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!