3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi cauraudzītis sāls
Sagatavošana
1
Vidējus kartupeļus ļoti labi nomazgā, bet nemizo, jo nomizotiem pavisam cita garša. Cauraudzīti sagriež šķēlītēs.
2
Kartupeļi gandrīz pārgriež uz pusēm, nu tā, lai nebūtu līdz galam pārgriezts. Iekšā iekaisa sāli un ieliek cauraudzīša šķēlīti.
3
Sagatavotos kartupeļus liek uz cepamās veidnes vai pannas un cep 200-200*C līdz gatavi.
Iesūtīja: Kripatiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit