50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
4 gab.Selgas cepumi paciņā500 gbiezpiens500 gsaldais krējums cukurs vaniļas cukurs0.5 lskābens ievārījums
Sagatavošana
1
Kārtīgi saberž biezpienu ar cukuru un samaisa ar saputotu saldo krējumu.
2
Tad lej bļodiņā pienu, ņem cepumus un paplāti, uz kuras taisīsi kūku.
3
Cepumus pirmajai kārtai iemērc pienā no vienas puses un kārto ar sauso pusi uz leju, tad ievārījumu, tad apmērcētus cepumus, tad biezpiena masu (biezā slānī!), tad cepumus, ievārījumu, cepumus, biezpienu biezā slānī.
4
Vienmēr paliek pāri krēms, ko apsmērēt kūkai apkārt.
5
Vēl var nopirkt bundžu persikus sīrupā. 1 ĒK želatīna iejauc ~ 100 gr sīrupa. Persikus sagriež ripās, kārto kūkai pa virsu, pārlej ar izkausētu uz atdzesētu želatīnu.
6
Liek ledusskapī vismaz uz piecām stundām.
Iesūtīja: matrix
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit