Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī cepama gardā itāliešu "ciabatta".
100Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

450 mlūdens5 ĒKolīveļļa2.5 ĒKsāls760 gkviešu milti2.5 TKsausais raugs

Sagatavošana

1

Tātad - taisa mīklu, uzraudzē (1 stundu), veido kukulīšus, liek uz plāts, ļauj uzrūgt 25*C 1 stundu pārsedzot ar dvielīti.

2

Pārsmērē ar olīveļļu un cep cepeškrāsnī 240*C 25 minūtes.

3

Uz plāts jāuzliek vēl ūdens trauciņš.

Iesūtīja: ExBandita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!